Schoorsteenkap

Schoorsteenkap – Sierkap montage

Een schoorsteenkap – sierkap is in vele soorten en maten, en dan vooral de functie en prijs niet vergeten. De meeste schoorsteenkappen zijn er om de schoorsteen te beschermen tegen regeninslag en vogels te weren. Ook kan de kap een mooie versiering zijn op uw dak. Daarnaast zijn er ook schoorsteenkappen die eventuele vonken tegenhouden vanuit de kachel, dit wordt vooral gebruikt bij gebouwen met een rieten dak. Dit is tevens een verplichting bij de meeste verzekeringsmaatschappijen indien u een rieten dak heeft.

Stabiliserende schoorsteenkap

Verder zijn er ook speciale kappen te verkrijgen die ervoor zorgen dat u een sterkere trek in uw schoorsteen krijgt, hierdoor brand u kachel beter en wordt de rook beter uit de schoorsteen gezogen. Dit is meestal het geval indien u veel hoge bomen om u woning heeft welke de trek in uw kachel negatief kunnen beïnvloeden.

Montage en levering schoorsteenkap – sierkap

Ook met het leveren en of monteren van een schoorsteenkap kan SDT Onderhoud u van dienst zijn, dit allemaal precies volgens uw wensen. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan. Dan komen wij graag bij u langs om uw schoorsteen op te meten en uw wensen te bespreken. Waarbij u dan na onze afspraak een vrijblijvende offerte van ons ontvangt. Ook wanneer u al in het bezit bent van een schoorsteenkap kan SDT Onderhoud u helpen met de montage.

Wilt u meer informatie dan kunt u hieronder het formulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Maar u kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via de contactpagina.

Reacties zijn gesloten.