Houtkachel installatie

Houtkachel installeren РPelletkachel  installatie

Heeft u een houtkachel of pelletkachel gekocht, dan dient u deze te laten installeren zodat u de houtkachel ook kan gebruiken. Bij het installeren van een houtkachel – pelletkachel komt nog wel wat kijken. De installatie van uw houtkachel – pelletkachel dient natuurlijk veilig te gebeuren volgens het bouwbesluit. Hierdoor kan u met een gerust hart genieten van uw houtkachel – pelletkachel.

Het laten installeren van uw houtkachel Рpelletkachel kan u uit handen geven aan een vertrouwd en betrouwbaar bedrijf zoals SDT Onderhoud. Met onze jaren lange ervaring bent u er zeker van zijn, dat de installatie van uw houtkachel Рpelletkachel geheel veilig zal worden afgewerkt. Voor we vertrekken zullen we dan ook altijd uw kachel aansteken en de werking controleren. Daarnaast krijgt u van ons ook een goede uitleg over het veilig gebruiken van uw houtkachel Рpelletkachel.  En natuurlijk installeren we uw houtkachel Рpelletkachel geheel volgens het bouwbesluit, zodat u ook verzekerd blijft bij uw verzekeringsmaatschappij.

Houtkachel installatie - Drenthe - Overijssel -GroningenHoutkachel installeren - Drenthe - Overijssel -Groningen

Houtkachel – Pelletkachel laten installeren in Drenthe – Overijssel – Groningen

Voor we uw houtkachel – pelletkachel aansluiten zal eerst de situatie worden beoordeeld door een vakkundige en betrouwbare kachelinstallateur. Deze bespreekt met u uw wensen en natuurlijk kijkt hij wat de mogelijkheden zijn, betreffende het veilig plaatsen van de kachel. Aan de hand hiervan zal ook worden bepaald welke en de hoeveelheid materialen er nodig zijn voor het installeren van de houtkachel –¬† pelletkachel.

Mogelijkheden voor de installatie van een houtkachel – pelletkachel

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het aansluiten van uw houtkachel – pelletkachel.

  • De kachel aansluiten op een bestaand rookkanaal ( schoorsteen ). Hierbij zullen we eerst de huidige staat van uw schoorsteen inspecteren, zodat u zeker weet dat deze nog veilig te gebruiken is. Mocht dit niet het geval zijn, dan gaan we eerst deze herstellen voor zover het mogelijk is. Eventueel in overleg met u gaan we eerst uw schoorsteen renoveren. In de meeste gevallen zal er in de bestaande schoorsteen een metalen flexibel rookkanaal worden geplaatst. Vervolgens zal uw houtkachel worden aangesloten op het flexibel rookkanaal.

 

  • Heeft u geen schoorsteen op uw pand? Ook dit is geen enkel probleem voor de kachelinstallatie. Dan gaan we een nieuw rookkanaal geheel opbouwen met een enkel of dubbelwandige RVS pijp. Dit rookanaal zal boven op uw dak naar buiten komen, waardoor het rook van uw kachel veilig naar buiten wordt afgevoerd.Houtkachel installatie - Drenthe - Overijssel -Groningen - Dakdoorvoer Houtkachel installeren - Drenthe - Overijssel -Groningen - Dubbelwandig rookkanaal

SDT Onderhoud is uw kachelinstallateur in Drenthe – Overijssel – Groningen

Wij zijn u graag van dienst met het veilig aansluiten van uw houtkachel – pelletkachel in de provincie Drenthe – Groningen & Overijssel. Indien u buiten deze provincies woont, dan kan u natuurlijk ook altijd contact met ons zoeken.

Facebook

Reacties zijn gesloten.