Klanten ervaringen – Review

SDT Onderhoud – Reviews

Bent u (on)tevreden over onze werkzaamheden of service? Dan zouden we het op prijs stellen wanneer u uw ervaring met SDT Onderhoud hieronder beschrijft. Hiermee helpt u ons om onze dienstverlening te verbeteren wanneer dit nodig is. Daarbij helpt u onze toekomstige klanten om ook de verstandige keus te maken en te kiezen voor onze diensten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SDT Onderhoud
Average rating:  
 7 reviews
schoorsteenvegen

Keurig nette en betrouwbare schoorsteenveger, complimenten

Gewoon goed

Niels heeft bij mij een te oude schoorsteen gereviseerd, zodat we die weer zonder gevaar kunnen branden. Hij deed dat snel, hield zich aan de afspraak, ruimde alles ook weer op, heel precies en gewoon goed! Met een eerlijke prijs.
Echt een aanrader!

 by Alex
vakwerk

SDT heeft kachel geplaatst, keurig werk, dank voor de veelzijdige tips.

Plaatsing pelletkachel

Bij vuurdelig een mooie pelletkachel besteld die geplaatst is door SDT onderhoud. Zeer tevreden over het resultaat. SDT onderhoud is enthousiast, precies en bovendien erg professioneel! Bedankt voor de goede service.

Herstellen rookkanaal

Niels heeft ons, na slordig werk van een ander bedrijf, ontzettend goed geadviseerd en geholpen !

Wij recommanderen Niels zeker !
Werkt erg netjes en levert goed werk !

 by henk kip
services

Ivm het uitblijven/geen kontact van onze vorige schoorsteenveger SDT gebeld , ondanks zijn drukke bezetting toch gaatje gevonden , blij toe .Hoe deze man werkt :netjes-schoon en erg 'pietje preccies'wat het vegen v.d.schoorsteen betreft . Heeft bij ons ook nog een 'gek'op de schoorsteen geplaatst , het kan allemaal bij deze man : super vent/bedrijf !

Dank u wel voor het delen van uw goede ervaring

 by M.

Via vuurdeling.nl zijn wij in contact gekomen met Niels van SDT onderhoud, voor het vervangen van het afvoer/rookkanaal van onze houtkachel. Niels is zeer kundig in de uitvoering en heeft op professionele en prettige wijze geadviseerd over het nieuwe kanaal. Hij werkt zeer netjes, is vriendelijk en komt zijn afspraken na. Een absolute aanrader!

Reacties zijn gesloten.