Dakgoot reparatie – herstellen

Dakgoot reparatie – herstellen

Ook het herstellen van uw lekkende dakgoot is een klus wat wij van SDT Onderhoud graag voor u komen uitvoeren! Daarbij maakt het niet uit of uw dakgoot van zink, pvc of een ander materiaal is. Voordat de reparatie plaats vind, komen wij bij u langs om te beoordelen welke materialen wij nodig zijn om uw dakgoot op de correcte manier te kunnen repareren. Na uw goedkeuring betreffende de offerte, zullen wij de benodigde materialen bestellen. Wanneer wij de materialen hebben ontvangen van onze leveranciers, zullen wij contact met u opnemen voor het maken van een afspraak voor de reparatie van uw dakgoot.

Dakgoot reparatie – herstellen of vervangen

Betreft het een lekkage op meerdere plaatsen? Dan gaan we voor u kijken wat het meest voordelig voor uw portemonnee is. Reparatie of complete vervanging van de gehele goot, hiervoor krijgt uw een vrijblijvende offerte toegestuurd met de complete kosten van de reparatie of vervanging.

Garantie op dakgoot reparatie – herstellen

Na onze werkzaamheden controleren wij dan ook of uw dakgoot daadwerkelijk waterdicht is en daarbij geven wij dan ook een jaar garantie op de werkzaamheden. Mocht er dan onverhoopt toch iets fout zijn gegaan tijdens onze werkzaamheden, dan komen wij dit alsnog kosteloos herstellen. Hierdoor bent u er zeker van dat de dakgoot reparatie naar wens verloopt!

Afspraak voor dakgoot reparatie – herstellen

Wilt u een afspraak maken voor het repareren  van uw dakgoot of heeft u andere vragen, dan kunt u hier contact met ons opnemen. Of hier uw telefoonnummer achterlaten, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug!

There is no form selected or the form was deleted.

Dakgoot ( zink ) reparatie - SDT Onderhoud - gemeente Emmen , Coevorden , Borger-Odoorn , Hoogeveen , de Wolden , Midden-Drenthe , Assen , Aa en Hunze - Drenthe - Overijssel - Groningen -Friesland

Zinken dakgoot deels vervangen.

Reacties zijn gesloten.