Tuinonderhoud

Tuinonderhoud – tuin aanleggen Drenthe

Tuinonderhoud is iets wat vaak wordt onderschat, en vaak vergeten en/of uitgesteld wordt door tijdgebrek. Toch kan dit gevolgen hebben voor het aanzien en onderhoud van uw pand of nog erger uw veiligheid of die van uw geliefden.

Doordat het tuinonderhoud wordt vergeten en of uitgesteld kunnen er onveilige situaties ontstaan. Denk hierbij aan dode takken en bomen die gaan rotten, en met een kleine windvlaag naar beneden komen vallen. Dit wilt u niet op uw hoofd of op uw eigendommen krijgen! Verder krijgt u bij slecht tuinonderhoud veel onkruid, wat daarbij elk jaar erger wordt doordat het onkruid voldoende tijd krijgt om zijn zaden/sporen te verspreiden.

Heeft u een mooi aangelegde tuin en het tuinonderhoud goed verzorgd, dan zult u hier veel plezier en ontspanning aan beleven. Tevens is het dan een veilige plek bij uw pand, waar u tijdens de warme zomerdagen tot in de late uurtjes van kan genieten. En u kinderen met een gerust hart kan laten spelen.

Bent u zelf niet in de mogelijkheid om uw tuinonderhoud/aanleg uit te voeren? Geen probleem, wij van SDT Onderhoud nemen dit graag uit uw handen! Hierbij heeft u er zelf geen omkijken meer naar, en wordt toch alles precies volgens uw wensen uitgevoerd. Dit is ook mogelijk op reguliere basis, en zo vaak als u zelf wilt. Voor zowel bedrijven als particulieren kunnen wij iets betekenen, hierbij kunt u denken aan het grasmaaien rondom uw bedrijfspand/woonhuis, of het volledige tuinonderhoud voor campings en bungalowparken enzovoort.

Hekwerk of schutting plaatsen Drenthe

Het plaatsen van een hek of schutting om uw tuin kan een vervelend klusje zijn. Met name het in een rechte lijn en waterpas plaatsen kan nog wel eens mis gaan, waardoor u weer opnieuw zal moeten beginnen.

Hekwerk kan als een vorm van decoratie worden gebruikt om uw tuin, een mooie tuinafscheiding kan uw huis en tuin echt tot zijn recht laten komen! Daarbij zijn er veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Maar u kunt het ook gebruiken als duidelijke tuinafscheiding om ongenodigde personen van uw terrein te houden of kwaadwillende bezoekers het een stuk moeilijker te maken om uw terrein te betreden, denk hierbij maar aan een hoge schutting rondom uw terrein.

SDT Onderhoud kan u helpen met het plaatsen en eventuele levering van uw hek of schutting, ook als u al in het bezit bent van het te plaatsen hekwerk zijn we u graag van dienst.

Wij kunnen u onder andere van dienst zijn met:

-Plaatsen van hekwerk / schutting

-Snoeien van planten / hagen

-Bomen snoeien / kappen

-Grasmaaien 

-Hoog onkruid verwijderen met een bosmaaier

-Tuinaanleg / ontwerp

– Overige werkzaamheden

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, u kunt ook uw telefoonnummer hier achterlaten, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

There is no form selected or the form was deleted.

Tuinonderhoud - Bomen snoeien / kappen - SDT Onderhoud - Drenthe - Overijssel - Groningen

Omzagen van een boom   ( conifeer )

Tuinonderhoud - Bomen snoeien / vellen - SDT Onderhoud - Drenthe - Overijssel - Groningen

Hoge conifeer volledig gekapt, en de wortel uitgegraven.

Hekwerk montage plaatsen - Drenthe - Overijssel - Groningen

Het plaatsen van een hek of schutting kunnen wij u ook mee van dienst zijn!

 

Reacties zijn gesloten.