Dakgoot reinigen – schoonmaken

Dakgoot reinigen – schoonmaken

Het klimaat veranderd sterk, daardoor krijgen we steeds vaker zwaar weer te verduren. Zoals zware stormen en hevige regenbuien, die uw dakgoten behoorlijk op de proef kunnen stellen. Hierdoor is het onderhoud en dakgoot reinigen regelmatig nodig. Door bijvoorbeeld de wind komen er bladeren en andere rotzooi terecht op uw dak, en dat komt met een regenbui terecht in uw dakgoot waardoor verstoppingen in het hemelwaterafvoer kunnen komen.

Dakgoot reinigen – schoonmaken een noodzakelijk klusje

Wordt het onderhoud van uw dakgoten niet tijdig uitgevoerd, dan kan dit gevolgen hebben voor de staat van uw muren. Denk hierbij aan het regenwater wat niet op de juiste manier afgevoerd kan worden, en dat dit langdurig langs uw muren stroomt. Dit kan door uw muren naar binnen trekken en natte/vochtige plekken creëren, wat weer schimmels kan veroorzaken en erg slecht is voor uw gezondheid. Of nog erger, rotte plekken in en aan uw woning. Verder kan bij een verstopte dakgoot, na veel regenval uw dakgoot zelfs van het huis vallen door het vele gewicht, dit zorgt alleen maar voor hoge kosten.

Dakgoot laten reinigen -schoonmaken

Het jaarlijks laten reinigen – schoonmaken van uw dakgoot is een verstandige keus, hierdoor hoeft u zelf de ladder niet op om dat vervelende klusje uit te voeren. SDT Onderhoud bied u de mogelijkheid om het reinigen – schoonmaken van uw dakgoot voor u uit te voeren. Deze dienst bieden wij u aan vanaf € 3,50 per strekkende meter.

Afspraak voor dakgootreiniging

Wilt u een afspraak maken voor het reinigen van uw dakgoot of heeft u andere vragen, dan kunt u hier contact met ons opnemen.

"<yoastmark

SDT Onderhoud - gemeente Emmen , Coevorden , Borger-Odoorn , Hoogeveen , de Wolden , Midden-Drenthe , Assen , Aa en Hunze - Drenthe - Overijssel - Groningen -Friesland

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.